Amazone gebied

Samen verduurzamen

door het compenseren van de CO2 uitstoot van uw gasverbruik

U heeft gekozen voor CO2 gecompenseerd gas. Dit houdt in dat de gehele CO2-uitstoot van uw gasverbruik gecompenseerd wordt door bossen aan te planten en te beschermen.

Er zijn verschillende projecten waar wij aan meewerken en samen met onze klanten hebben we al een prachtig resultaat behaald. Zo beschermen de projecten de bossen en bewaken ze de biodiversiteit. 

Naast het beschermen van het regenwoud wordt ook de lokale de lokale bevolking ondersteund. Het gaat daarbij om projecten die het behoud van het regenwoud ten goede komen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de voedselzekerheid of bedrijfsplannen ontwikkelen voor het starten van kleine en duurzame bedrijven.

Alle projecten waar wij in investeren hebben het Verified Carbon Standard (VCS) of Golden Standard-keurmerk. De keurmerken staan garant voor klimaatcompensatie via verschillende projecten in ontwikkelingslanden. 

 

Waarom kom ik op een pagina van ServiceHouse terecht? 

Uw energieleverancier levert energie op de vergunning van ServiceHouse. ServiceHouse koopt daarvoor de energie in en zorgt voor de CO2 compensatie van uw gasverbruik.