Diensten

Diensten

Ben je druk met zaken die je liever uitbesteed?

Met onze diensten nemen we onze partners graag werk uit handen. Van facturatie en klantenservice, tot het opstarten van een zonneproject.

 

 

 

Klantenservice

Klantenservice

Belt je klant voor een adreswijziging of met een vraag? Wij nemen de telefoon voor je op. Dat doen we altijd volgens jouw wensen en passend bij jouw merk. Zonder wachttijden en scriptjes, maar persoonlijk en nauwkeurig.

Telefoon

Telefonische acquisitie

Wil je de product(en) telefonisch verkopen aan je klanten? Wij kunnen de acquisitie voor je oppakken en naar wens inrichten.

Facturatie

Facturatie

Indien gewenst pakt ServiceHouse je complete facturatie op. Dus niet alleen van de extra producten die je klanten afnemen, maar ook de facturatie die je al hebt lopen voor je eigen activiteiten. 

Zonnepanelen3

SPV oprichten

ServiceHouse kan een special purpose vehicle (SPV) voor je oprichten. Het doel hiervan is het opzetten en beheren van grootschalige duurzame energieprojecten, zoals een zonnepanelenproject op je dak. Hiermee genereer je extra inkomsten. Via een SPV hoef je zelf de financiering niet te regelen, maar doen wij dat.

Solar panels

Coöperatie of SDE-Project opstarten

Wil je een winstgevend duurzaam initiatief starten zoals een postcoderoosproject? Of wil je op een andere manier hernieuwbare energie produceren? ServiceHouse neemt je graag alles uit handen of biedt een ondersteunende rol! We weten als geen ander welke subsidies er beschikbaar zijn en vragen deze graag voor je aan of verrekenen deze direct op je energienota. Lees meer over de diverse mogelijkheden bij onze projecten.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.